Ustanak

Priče za osmeh novom danu i muzika za razbuđivanje.

„Ledeni talas" još traje, a mi vam prenosimo najave prognostičara, bioprognozu, stanje na putevima, srednji kurs evra i ostale važne informacije.

U Crtici 202 glasno razmišljamo o tome da li nas problemi čine složnijim ili je to tek onda kada imamo i kome da javno pokažemo koliko smo humani.

Prelistavaćemo i naslovne strane današnje štampe, a u blok servisnih informacija u svakom satu uvrstili smo ono što je važno za sve koji nas slušaju a tiče se problema sa snabdevanjem strujom ili vodom, izmenama u saobraćaju...

Putovaćemo pričom širom Srbije najavljujući aktuelna dešavanja u lokalnim sredinama.

Tu su i sportske vesti uz pregled najvažnijih rezultata naših sportista koje priprema mr Biljana Šujdović.

Za opuštenije teme zaduženi su „grafiti" koji mame vaš prvi jutarnji osmeh! Prenosimo duhovite misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana.

U autorskoj rubrici „Kvaka" Dragutin Rokvić stvarnosti daje satiričan osvrt. Ovog puta biće reči o tome kako je jedno patuljasto prase prevarilo aktiviste za zaštitu životinja i koja je veza uspele vakcinacije i alkohola.

Beograđani koji koriste neki vid pomagala kako bi gradskim prevozom stigli do zdravstvenih ustanova, imaju velikih problema pošto na liniji 78 ne saobraćaju niskopodni autobusi. Ima li izgleda da se taj problem reši, saznaćete u rubrici „Slušaoci reporteri" koju priprema Slađana Savić.

Kako preživeti „debeli minus"? O savetima lekara povodom naglog zahlađenja u celoj Srbiji, govoriće naša reporterka Marina Zec.

Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249- 202, ili na SMS 064-0202- 200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditeljka: Kruna Pintarić
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво