Ustanak

Najvažnije informacije i vesela muzika za ustajanje.

Tokom jutra najvažnije informacije o prilikama u Srbiji uz veselu muziku koja će vam olakšati ustajanje iz kreveta i odlazak na posao.

Crtica 202 ovog jutra gunđa po običaju. Očekujemo da svojim komentarima oplemenite utiske koje sa vama delimo a u vezi su sa našom stvarnošću.

Spremne su i vesti iz sporta. Pripremila ih je naša novinarka Vanja Savić.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

U rubrici „Mnogo smo najjači" o svojoj takmičarskoj karijeri govoriće bivši košarkaš Mlađan Šilobad. Bio je jedan od najboljih u KK Partizan. I danas je u svom klubu ali u drugoj ulozi. Priredila mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli iz emisije „Oblak u bermudama". Autor rubrike je Darko Kocjan.

„Kvaka" Dragutina Rokvića beleži iz svog ugla neobične događaje koji su proteklih dana bili tek ovlaš primećeni, a veoma su važni i ukazuju na nelogičnosti koje nas prate. Ovoga puta čućete duhovita poređenja duvanskog dima i deterdženta, dobitka na lutriji i životnih kombinacija.

Glasnik 202, Vladimir Todorović, prošetaće beogradskim ulicama i raspitati se sa kakvim se problemima suočavaju vozači, naročito na takozvanim „neuralgičnim" tačkama u glavnom gradu: ulici Kneza Miloša, Takovskoj, Gazeli, Pančevačkom mostu...

Slušateljka Maja nam piše: „Radila sam u Grčkoj i imam oko 10 godina radnog staža. Taj staž se ne priznaje u Srbiji, jer mi sa Grčkom nemamo međudržavni sporazum, pa to trenutno izgleda kao protraćeno vreme. Nadležni mi samo govore da radni staž u inostranstvu ne mogu da mi priznaju i tu se sva dalja priča završava. Dakle, ne daju nikakvu prognozu ili najavu da li će se i kada na tom planu nešto promeniti. Da li vi imate neku informaciju u vezi sa mojim problemom? Odgovor je za rubriku „Slušaoci reporteri" potražila Slađana Savić.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto bitno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се