Super sport

Našu košarkašku reprezentaciju od 20 sati i 20 minuta očekuje gostovanje Austiji u Beču u četvrtom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se 2019. godine održava u Kini.

Da li su izabranici selektora Aleksandra Đorđevića imali dovoljno vremena da konsoliduju redove posle poraza u trećem kolu kvalifikacija od selekcije Nemačke u Frankfurtu?

Pričamo i o velikom uspehu naših strelaca na Evropskom prvenstvu u Đeru: srebrnim medaljama, Zorane Arunović u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji mešovitih timova sa Damirom Mikecom, kao i bronzanom odličju Bobane Momčilović Veličković.

Ugostićemo direktora ultramaratona, Bobana Pantovića, koji će se održati na Adi Ciganliji 10. marta. Po broju prijavljenih učesnika biće najveće takmičenje ove vrste u jugoistočnoj Evropi.

U drugom satu u goste nam dolazi Željko Derušek koji će nam predstaviti jedinstveni sport, spoj tenisa i fudbala - fotbalej.

Najbolji fudbalski klubovi ovog vikenda igraju utakmice 24. kola Super lige.

Pokušaćemo da saznamo da li će Jovica Cvetković ostati na klupi rukometne reprezentacije Srbije ili je već spremna zamena.

U Zagrebu se igra prvi od dva turnira Regionalne lige za vaterpolistkinje. Pored domaćina ekipe Mladosti, Hrvatsku predstavlja i Bura, dok se iz Srbije takmiče dve najbolje plasirane ekipe iz prošle sezone, Crvena zvezda i Vojvodina. 

Voditelj Vanja Savić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво