Svaštara

U toku je druga akcija „Uzmi račun i pobedi”.

Cilj Vlade Srbije i NALED-a, koji su organizatori ove nagradne igre je borba protiv sive ekonomije i neplaćanja poreza. Milica Đilas je za „202 povoda" istraživala koliko se broj građana koji učestvuju u akciji razlikuje od mesta do mesta. Da li bolje međusobno poznavanje u manjim sredinama znači i veće poverenje potrošača u trgovce, pa posle kupovine ne zahtevaju račun?
Milica Đilas je danas i u ulozi glasnika. Upoznaće vas sa izložbom „Ljubav u 20. veku" koja nostalgično prikazuje kako smo se nekada zabavljali, voleli, pratili modu i slušali muziku. Postavka je interaktivnog karaktera, pa svaki posetilac postaje njen sastavni deo.
U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje bivši košarkaš Mlađan Šilobad. U vreme kada je jugoslovenska košarka dominirala na klupskoj i reprezentativnoj sceni, imao je značajno mesto u KK Partizan. I danas je, ali u drugoj ulozi, u klubu koji se uvek borio za visoke ciljeve. Zabeležila Biljana Šujdović.
Elektronika je odavno osvojila svet i gotovo sve oblasti našeg života. Nameće se pitanje da li će se jednog dana pojaviti i „e-političari"? Veštački stvoreni, bez savesti i snova, koje bismo morali redovno da podmazujemo ne bi li nešto uradili? Ili i toga već imamo u izobilju, pita se u svojoj autorskoj radio kolumni „Veliki bljak" Miodrag Stošić.
Iako su brz način života i stres najčešći uzroci anksioznosti i depresije, nisu i jedini. Tu spadaju i namirnice koje svakodnevno unosimo u organizam, a utiču na naše fizičko i mentalno zdravlje. Milena Milićević vas u rubrici „Da si živ i zdrav" upoznaje sa hranom koju treba izbegavati da ne bi pogoršali svoje raspoloženje.
Uz obilje odlične muzike očekuju vas pregledi kulturnih i sportskih dešavanja i servisne informacije. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво