Prosto k'o pasulj

Doručak pojedi sam, ručak podeli sa prijateljem, a večeru daj neprijatelju; mi kažemo – savete probaj sam, ako su dobri - podeli ih sa prijateljima, ako nisu, podeli ih sa neprijateljima!

Upravo zato ćemo sa vama da podelimo sve one korisne trikove i savete na koje smo naišli i koje smo svojim iskustvom probali. Podrazumeva se, vaša pomoć i iskustvo uvek je dobrodošlo kao vodič za što praktičnije rešavanje životnih začkoljica.
Nijedan roditelj ne voli kada ih uče „zanatu", ali svaki roditelj voli kada mu se olakša ili pomogne! Upravo takve ideje, za zabavnije i praktičnije olakšavanje raznih aktivnosti sa decom, ponudićemo kao zanimljivu inspiraciju koju ćete dalje da razvijate.
Ledena sedmica je pred nama, tu su i prehlade, ali i grip. Kako da prepoznate razliku između ova dva? Budući da je i lečenje donekle različito, predstavićemo vam najlakši način da to utvrdite.
Bilo da je prehlada ili grip, pomorandža može da pomogne! Kada je pojedete, i ozdravite, uz naše trikove znaćete i za zanimljive načine kako da pomorandžinu koru iskoristite.
Odlazak na pijacu ili u prodavnicu je uobičajena i gotovo mehanički odrađujuća radnja. Ipak, uz nekoliko uputstava, biranje dobrih namirnica biće neuporedivo lakše, a ove subote pričamo o tome kako prepoznati kvalitetan i pravi sir i kajmak.
Pričaćemo i o ličnim stvarima koje ne bi trebalo iz higijenskih razloga da delimo sa drugima. Putovanje u neku daleku i nama novu zemlju je lepše kada se deli, a dobro je znati i poneki lokalni običaj, da nas domaćini još više zavole. 

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи