Vizija

Studentkinje beogradskog Instituta za umetničku igru najbolje u Evropi

Studentkinje Instituta za umetničku igru Jovana Ikonić, Teodora Vujkov i Anđelija Jovanović vratile su se sa prestižnog Međunarodnog takmičenja TANZOLYMP u Berlinu kao pobednice, iako su osvojile drugo mesto, s obzirom da prvo mesto na takmičenju nije dodeljeno.
Teodora Vujkov i Anđelija Jovanović, studentkinje II godine, odseka savremena igra, izvele su koreografiju F31.6 Jovane Ikonić, studentkinje III godine odseka koreografija. Međunarodni festival plesa TANZOLYMP održava se u Berlinu na godišnjem nivou pod sloganom „Ples kao globalni jezik" i pruža učesnicima priliku da se upoznaju sa drugim mladim ljudima iz celog sveta i učestvju na majstorskim časovima, seminarima i takmičenjima.

Inače, na Institut za umetničku igru su akreditovani prvi studijski programi na osnovnim i master studijama koji studentima pružaju školovanje u oblasti visoko profesionalne umetničke igre (klasičan balet, savremena igra), koreografije i baletske pedagogije.

Gosti današnje emisije će biti nagrađena Anđelija Jovanović i Aleksandar Ilić, profesor i jedanmod osnivača Instituta.

Emisiju uređuje i vodi mr Ljubica Krminac.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 26. feb 2018, 16:08) - Mira tadic [neregistrovani]

Moderan ples

Andjelija i Teodora dve mlade osobe koje su na Tanzolymp osvojile drugo mesto su profesionalno odradile svoj ples u koreografiji Jovane koja je zaista više nego profesionalna, od srca najiskrenije cestitke

Vizija Vizija

Autor:
Beograd 202

Socio-kulturološki magazin, koji prati savremene društvene fenomene. Emisiju uređuju mr Ljubica Krminac (kultura) i Aleksandra Glovacki (umetnost). [ detaljnije ]