Svaštara

Posle svečanog otvaranja digitalne režije Studija 6, danas tačno u podne otvaramo i renovirani studio 14 koji za snimanja koristi Radio Beograd 202.

Tim povodom će nastupiti poznati gitarista Nenad Zlatanović, a o novoj režiji i planovima, u „202 povoda” će govoriti direktorka tehnike Zorana Bojičić i glavna i odgovorna urednica Beograda 202 Snežana Grujić. Voditelj Dejan Grujić.

Košarkaška reprezentacija Srbije u februaru igra dve kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kini. Prva će biti odigrana večeras protiv selekcije Nemačke, dok je meč sa Austrijom zakazan za nedelju. Jedan od reprezentativaca koji će se naći na terenu je i Milenko Tepić, košarkaš koji trenutno igra za italijanski „New Basket Brindisi”. O svojim počecima, uspesima i tome šta za njega znači igra za reprezentaciju govori u rubrici „Mnogo smo najjači”, koju je pripremila Vanja Savić.

Rubrika „Da si živ i zdrav" posvećena je mobilnim telefonima. Koliko je štetno elektromagnetno zračenje i na šta apeluju stručnjaci iz ove oblasti, istraživala je Vanja Stamenković.

Finalni okršaj gusana u Mokrinu koji su ove zime pokazali najbolju formu, zasigurno će biti uzbudljiv. Veliko finale biće održano 25. februara, u tri uzrastne kategorije. Ove godine ima desetak gusana više nego lane - takmičenje je započelo čak njih 127. Najodvažnije gusane na okršajima za prestiž, obavezno prate i njihova jata gusaka. Šta nas još na ovom interesantnom takmičenju očekuje čućemo od Živice Terzića, predsednik Udruženja „Belo pero”.

Svirke u petak biće u znaku džeza - slušaće se dela iz „zlatne ere" na koncertu sa Olegom Kirijevim, a biće organizovano i druženje „U susret 101. rođendanu džeza" gde će nastupiti Trio Dragana Milovanovića i Jovan Maljoković i Balkan salsa bend. Više o ovim i ostalim koncertima u rubrici „Pazi, svira se" Vladimira Todorovića.

Voditelj: Miloš Popović

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи