Svaštara

U Atletskoj dvorani Banjica je održan treći „Serbian open indoor meeting“.

Hiljadu srećnika koji su uspeli da dođu do besplatnih karata, uživalo je u nastupima Ivane Španović, Asmira Kolašinca, Mihaila Dudaša, Amele Terzić, ali i nekih od najboljih atletičara iz regiona. U „202 povoda" ćete čuti kako je protekao miting i šta Beograd sprema za narednu godinu. O tome će sa direktorom takmičenja Nikolom Penićem razgovarati Milovan Vukićević.
31. Beogradski maraton i četvrti štafetni polumaraton biće održani 21. aprila na beogradskim ulicama. Štafetni polumaraton je trka za srednjoškolce, studente visokih škola i fakulteta, zaposlene u korporacijama, državnim institucijama i diplomatskim predstavništvima. Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona, upoznaće vas sa pravilima i načinom za prijavljivanje ekipa.
Ksenija Radović će se javiti sa Beogradskog sajma, gde će od 22. do 25. februara biti održan 40. Međunarodni sajam turizma, pod sloganom „Odmor te čeka". Ove godine zemlja partner je Grčka, a posetiocima će se predstaviti najznačajniji turistički poslenici. Srbija će kao zemlja domaćin prikazati svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju i avanturu.
Sa nama će biti i jedan od najvećih pank bendova u regionu, mnogima omiljeni, šabački Goblini. Najaviće koncerte u Novom Sadu i Beogradu i predstaviti svoju novu pesmu „Jedan za sve".
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje Natalija Miladinović, prva umetnica iz Srbije koja predstavlja našu zemlju na međunarodnoj izložbi „Woman In Art For Peace" u Savetu Evrope u Strazburu. Njen izložbeni rad „Mir" je apstrakcija inspirisana prirodom i simbolička fuzija slobode i mira. Izabrana je za ambasadorku mira i stabilnosti, pa će ubuduće promovisati ideju o miru kroz globalnu seriju izložbi. Zabeležio Petar Protić.
Miodrag Popović, spoljnopolitički novinar, urednik i direktor Turističke organizacije Beograda, za „Top potop" je napravio listu omiljenih mesta u Beogradu, među kojima su Kalemegdan i Ada Ciganlija. Pripremila Ljiljana Obradović.
„Kvaka 202" donosi duhovita poređenja duvanskog dima i deterdženta, dobitka na lutriji i životnih kombinacija. Autor Dragutin Rokvić.
Koliko smo skloni konformizmu i zašto često idemo linijom manjeg otpora teme su kojima se u „Modi 202" bavi Olivera Perić. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи