Ustanak

Ako ste odlučili da nam ukažete poverenje - najlepše hvala.

Potrudićemo se tokom jutarnjih sati da saznamo sve što vam je neophodno da znate pre nego izađete napolje, a glavni adut biće nam i odlična muzika za brzo rasanjivanje..

Crtica 202 ovog jutra pre svih najavljuje zimu i takozvani „ledeni talas" ali i probleme koje imaju pripadnice i pripadnici takozvanog srednjeg doba. Kako se pripremiti za „izlaganje" minusu?

Raspitujemo se o vremenu, i prenosimo neke od saveta kako da pregrmite ove ne baš prijatne prilike.

Sportske vesti i ovoga jutra prate najvažnije događaje na sportskim borilištima. O tome ćemo saznati detalje od naše Vanje Savić

Minival ili - grafiti donose vedre misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama". Sa zadovoljstvom ih za vas i zbog vas bira Darko Kocjan.

U redovnoj rubrici „Mnogo smo najjači" čućete Miodraga Kaličanina, reprezentativca Srbije u badmintonu, osvajača državnog prvenstva u konkurenciji muških parova i učesnika dva evropska prvenstva.

„Kvaka" Dragutina Rokvića u fokus smešta izbore: Ako se ovih dana udvarate u Beogradu, ne morate obećati voljenoj osobi ceo svet - recite joj nežno da će dobiti svoju opštinu.

Tu su i vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa. Saznajte između ostalog gde neće biti vode, gde se i na kojoj lokaciji radi pa to ometa redovan saobraćaj. Izdvojićemo jedan tekst iz dnevne štampe.

Mnogo su nam važni vaši komentari. One najinteresantnije emitovaćemo tokom emisije.

Kako je na putevima, koliko iznosi srednji kurs Narodne banke Srbije, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo tokom jutra tražiti odgovore.

Pitanje slušaoca koji nam se obratio posredstvom elektronske pošte glasi: „Zašto je vožnja žutom trakom ponekad kažnjiva, a ponekad i ne? Od koga to zavisi? Od dobre volje saobraćajaca, ili...". Odgovore ćemo čuti od Slađane Savić u rubrici „Slušaoci reporteri".

Glasnik 202 istražuje: Na inicijativu građana obnovljen je još jedan „urbani džep" na Savskom vencu. Gde se tačno nalazi, kako sada izgleda i šta predstavlja za građane koji žive u blizini istražiće Ksenija Radović.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic. Neki kažu da je samo 10 sekundi dovoljno glumcima da zasmeju publiku ako imaju pravi tekst. Nama je dovoljno i manje, iako nismo glumci.

To nije sve, jer uvek ima još ponešto što saznamo tokom emisije i posle provere objavimo.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) a onda nam se i javite. Prijatno uz Beograd 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво