Ustanak

Dobra muzika i samo važne, kratke vesti.

Tokom jutra slušaćete najvažnije informacije, priče o dobrim i uspešnim ljudima i dešavanjima u Srbiji uz muziku koja će vam omogućiti prijatnije buđenje.

Crtica 202 komentariše utiske koje beležimo svakog dana, svako na svoj način.

U našem društvu, saznavaćete rezultate naših sportista i klubova na domaćim ali i međunarodnim takmičenjima, zahvaljujući Vanji Savić.

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre misli iz emisije „Oblak u bermudama". Izabrao Darko Kocjan.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i izdvojiti nekoliko zanimljivih naslova.

Kvaka 202, autora Dragutina Rokvića, komentarišući našu stvarnost predlaže poklone za različite prilike: „Ima stvari koje se ne mogu izbeći, kao slatkiši, naravno. Možete s ljubavlju da umesite nešto, ali je jedostavnije da kupite crnu čokoladu jer je sad u modi. Jeftino, a neodoljivo. Mesili ili kupili, što se ne pojede, čuvajte za 8. mart".

Naš slušalac iz Beograda primetio je: „Moj hobi je fotografisanje i snimanje aviona na Aerodromu Nikola Tesla. U poslednje vreme to nije dozvoljeno. Zašto?" Odgovor ćemo čuti u rubrici „Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.

U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje Goran Obradović, trener Ivane Španović. Njegov trenerski rad bio je presudan u formiranju naše čuvene skakačice u dalj. Priredio Dejan Bulajić.

Večeras u 19 časova uoči rođendana Danila Kiša (22. februar), Narodna biblioteka Srbije u svom velikom amfiteatru priređuje omaž ovom velikom piscu, jednom od najprevođenijih na strane jezike. Dr Milivoje Pavlović, autor knjige „Venac od trnja za Danila Kiša" prisetiće se ovoga jutra našeg čuvenog pisca sa kojim je sarađivao i povremeno drugovao.

Glasnik 202, Vlada Todorović, posetiće plato pijace „Smederevski đeram". Uskoro će ovaj prostor biti rekonstruisan i uređen. Kako sada izgleda, a kako će izgledati uskoro, kada radovi budu završeni?

To nije sve, uvek ima još. Uvek, tokom emisije, pronađemo informacije koje su vam neophodne, naročito u vezi sa saobraćajem, vodosnabdevanjem ili nestankom struje.

Za sam kraj emisije već je pripremljen Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво