Porodična sastajanja - uvek nedeljom

U nadi da ste, zbog prazničnih dana, ovu nedelju dočekali odmorniji, pozivamo vas na današnje druženje.

Doduše, svaka nedelja je svojevrsni praznik, jer imamo vremena da se okupimo sa najdražima. I zato ovoj nedelji u čast, za sve vas, recept za nedeljni ručak daje najbolji. Osvajač zlatne medalje na šampionatu Evrope u kuvanju, treći najkreativniji kuvar Evrope i peti sveta, kapiten gastronomske reprezentacije Srbije, Miloš Jovanović reći će nam kako on priprema jedno od najpopularnijih italijanskih jela: pastu karbonaru.

Da li znate kada i gde je prvi taksi vozio prvu mušteriju? Odgovore donosi naša rubrika Lična karta posvećena upravo taksiju.

„Mogu da neću! - Ljubav nije nasilje" naziv je pesme kouju su komponovali i snimili đaci muzičke škole „Stanković" iz Beograda. Pesma je deo kampanje protiv nasilja nad ženama koju sprovodi Autonomni ženski centar. Zato su ovi mladi ljudi naši junaci u rubrici Lik nedelje.

S nestrpljenjem vas čekamo i u drugom satu emisije da se igramo u kvizu „Radio genije". Svaki učesnik dobija poklon, a ko tačno odgovori na naše pitanje i titulu Radio Genije, kao i plaketu.

Sa vama u emisiji danas Jelena Knežević i Miloš Popović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво