Prosto k'o pasulj

Da li jedete avokado?

Ova voćka nije prva na listu popularnih kod nas ali bi svakako trebalo jer ima mnoge koristi po naš organizam. Dakle, zašto baš avokado?

Modu pokušavamo da pratimo ali što je više mode više je i problema. Šta raditi ako majicu tokom šminkanja uprljate puderom? Pranje ili... nešto drugo? Imate obuću od prevrnute kože? Kako da uklonite mrlje koje mogu da se pojave?

Zubni kamenac je veoma neprijatan, a njegovo uklanjanje nije ni najmanje prijatno. Da li znate kako da napravite pastu za prevenciju kamenca u kućnoj radinosti?

Lak za nokte je nešto bez čega se ne može ni u samoposlugu. Ipak, da li ste znali da ovaj deo šminke može da se upotrebi za stvari koje nemaju nikakve veze sa estetikom?

Veš mašina je spas za dlanove, ali ni ona nije svemoćna. Zašto su tange smrt za vašu veš mašinu? Kako tretirati ovaj odevni predmet?

Nije lako živeti u gusto naseljenoj zgradi. Šta da radite ako komšija iznad vas pravi buku? Da li postoje brzi načini izolacije stana?

Imate hrčka? Kako da saznate kojeg je pola? Koliko pažnje zahteva ova životinja i zašto se kaže - mala životinja velika briga?

Gosti česti umeju da nam dođu bez najave. Kako da najbrže odmrznete piletinu?

Ukoliko želite da nas pitate još nešto pišite nam preko zvaničnih profila Dvestadvojke na društvenim mrežama, kao i preko SMS servisa 064 0 202 200.

Voditelj: Miodrag Stošić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи