Ustanak

Buđenje je prijatnije u našem društvu.

Ako vam je rano ustajanje obaveza, onda neka u našem društvu bude što prijatnija. Pripremili smo sve važne informacije i odličnu muziku, a na vama je samo da nam poklonite poverenje.

Crtica 202 ovog jutra govori o prevarama i pohlepi.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca Oblaka u bermudama, a tu su i sportske vesti. O sportskim vestima će nas izvestiti mr Biljana Šujdović, a za humor je zadužen kao i uvek Darko Kocjan.

Domaću štampu ćemo prelistati umesto vas i izabrati jedan zanimljiv tekst.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, kakva je bioprognoza, saznavaćete tokom jutra. Da li stiže preko potrebno osveženje, takođe ćemo proveriti u RHMZ Srbije.

Slušateljka nam je pisala povodom situacija gde vozači GSP „Beograd" tokom vožnje upotrebljavaju mobilne telefone i aktivno razgovaraju. Zato se događa da ne obraćaju pažnju na izlazak putnika i da često zatvaraju vrata dok neko još uvek izlazi ili ulazi. Da li ima rešenja za ovaj problem i da li se ova pojava može suzbiti? Odgovor je od Slavice Stevanović, zadužene za odnose s javnošću iz Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd" saznala naša novinarka Lana Nikolić.

Glasnik 202 biće predsednik Saveta za zapošljavanje Grada Beograda Dragomir Petronijević. On će nam približiti cilj besplatnih radionica „Znanjem do cilja" koje Grad Beograd u saradnji sa Savetom za zapošljavanje organizuje od 19. do 23. februara. Kome su namenjene i šta se na tim radionicama može saznati?

Za sam kraj emisije, pripremili smo Vic na blic. Nasmejte se od srca, za manje od pola minuta.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Beležićemo sve što nam javite, a objaviti samo ono što je korisno za sve koji nas slušaju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво