Povišen ton

Kućni aparati izgleda nikada nisu bili pristupačniji nego danas ali postoji jedan problem – nikada nisu imali ni kraći vek trajanja.

Frižidere, zamrzivače ili veš mašine koje rade dvadeset pa i više godina očigledno više niko ne proizvodi, današnji, i to ako imate sreće, traju otprilike koliko i garancija a popravka najčešće košta koliko i nov uređaj.
Da li proizvođači namerno prave proizvode „programirane" za brze kvarove, da li je cena oborila standarde u proizvodnji pa smo dobili ono „koliko para, toliko i muzike" i šta bi trebalo da znamo a često ne znamo ili nas niko ne informiše kada je reč o garanciji za „Povišen ton" govore Zoran Nikolić, potpredsednik Nacionalne organizacije potrošača Srbije i Negovan Pantić, serviser iz Niša.
U Kačarevu će od 14-og do 18-og februara na preko 3000 kvadratnih metara zatvorenog i otvorenog prostora biti postavljeno stotine štandova i izloženo na stotine tona slanine. Šta očekuje posetioce „najmasnijeg sela" Srbije na ovogodišnjoj „Slaninijadi" čućemo u drugom satu emisije.
Rubriku „Datum, vreme, mesto" posvećujemo Dragutinu Iliću, književniku, dramaturgu, novinaru i autoru prve svetske drame naučne fantastike „Posle milijon godina".
Emisiju uređuje i vodi Ivana Vesić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Povišen ton Povišen ton

Autor:
Beograd 202

Od ponedeljka do četvrtka otvaramo teme koje nas muče i bole, one o kojima izbegavamo da razgovaramo ali i one o kojima razgovaramo povišenim tonom. [ detaljnije ]