Širom zatvorenih očiju

Noćno druženje za Dan zaljubljenih počinje pesmom „God Only Knows” grupe The Beach Boys, koju mnogi smatraju najboljom ljubavnom rok pesmom, a slavni Pol MekKartni je više puta izjavljivao da je to najbolja rok pesma ikada napisana.

Noćašnje druženje će biti osvrt na prethodnih dvanaest meseci i to pre svega na rastanke sa legendama roka, kao što su bili Džoni Halidej i Tom Peti. Osvrnućemo se i na povratničke turneje koje nisu stigle do Evrope, velikih majstora kao što su Van Morison, Emilu Haris ili Bafi Sent-Meri, čiji novi albumi potvrđuju da su još uvek ono što su nekad bili. Sve ovo biće ilustrovano retkim snimcima napravljenim prošle i ove godine na koncertima i u studijima širom sveta.

Ekskluzivno će biti predstavljeno ograničeno izdanje saradnje Boba Dilana i Danca koji se predstavlja kao Fankmaster Deluks sa tehno verzijom pesme „All Along The Watchtower". Takođe potpuno premijerno čućemo i snimak sa probe legendarne grupe The Kinks, koja se sprema za povratničku turneju, koncertni snimak grupe B.A.D., koju čine gitarista Džef Bek i članovi grupe The Beach Boys, koji su do sada nastupali svega nekoliko puta.

U svet ovih, kao i mnogih drugih muzičkih priča vodiće vas Robert Nemeček i Tanja Gajović.

Pridružite nam se i vi. Broj telefona na koji možete uputiti poruku je 064 0202 200, a mejl možete poslati na program202@gmail.com ili nam se pridružite na fejsbuku ili tviteru.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се