Ustanak

Kratke ali korisne informacije, i dobra muzika za buđenje.

Tokom jutra u našem društvu osluškivaćete kratke ali korisne informacije koje će vas lagano uvoditi u novi dan. Oplemeniće ih blistava muzika koja će vas bodriti da se lakše rasanite.

Crtica 202 ovog jutra govori o optimizmu i zašto je sve manje onih koji svet posmatraju verujući da će biti bolje.

Prenećemo vam i sportske rezultate na borilištima u vestima koje priprema mr Biljana Šujdović.

Gde danas neće biti vode, ko bi trebao da je štedi i zašto, ko će ostati privremeno bez struje, na kojim saobraćajnicama se obavljaju redovni ili vanredni radovi na rekonstrukciji? O tome u svakom tridesetom minutu punog sata „Servis 202".

Prelistaćemo štampu i preneti o čemu se najviše piše na naslovnim stranama.

O svom životu, i sportskim uspesima govoriće Nenad Zimonjić u rubrici „Mnogo smo najjači". Sa selektorom naše Dejvis kup reprezentacije razgovarala je mr Biljana Šujdović.

Za duhovite misli iz emisije „Oblak u bermudama" autora Darka Kocjana uvek kažemo da su prava jutarnja doza optimizma. Uverite se, zaista je tako.

Kvaka Dragutina Rokvića slika našu stvarnost iz satiričnog ugla istražujići da li su za neke situacije krivi bes ili ljubomora i zašto su naši „beli medvedi" sve deblji.

Slušalac Milan Đurinac nam je pisao i postavio pitanje: „Imam prekid u radnom stažu. Hteo bih sebi da uplaćujem doprinose za penziju, ali ne znam kako to da uradim. Kakva je procedura?" Odgovor ćemo čuti od Slađane Savić u rubrici „Slušaoci reporteri."

Glasnik 202, Vlada Todorović, otići će do jedne od beogradskih garaža i proveriti kako funkcioniše usluga parkiranja koja je namenjena trudnicama.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto bitno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - zvanična stranica) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво