Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Još jedan vikend je tu i vreme koje treba da posvetite sebi, odmoru i uživanju.

Izdvojte vreme za porodicu, najbliže prijatelje, a to će vas relaksirati i napuniti baterije za sedmicu koja sledi. Ekipa Porodičnog sastajanja i ove nedelje će vam pomoći u tome.

Družićemo se uz dobar zalogaj, pa vam tako i ove nedelje donosimo jedan zanimljiv recept. Generalni sekretar Skijaškog saveza Srbije Milan Božić daće vam recept za krilca u pivu.

Iako je kalendarski zima, temperature nisu baš zimske, pa vam tople jakne, kape i šalovi nisu baš svakodnevni deo garderobe. To se ne može reći za druge delove sveta. Niske temperature i obilne snežne padavine zadaju velike probleme ljudima širom sveta. U Moskvi se suočavaju sa najjačom mećavom u poslednjih 100 godina, od koje teško da može da sačuva čak i najpoznatija zimska kapa na svetu - šubara! O istorijatu ove kape, koju u Rusiji zovu ušanka, poslušajte u rubrici „Lična karta”.

Skrenućemo vam i ove nedelje pažnju na humane ljude. Jedan od njih je fudbalski trener Dušan Jurković, koji drži besplatne časove fudbala deci sa smetnjama u razvoju.

Drugi sat Porodičnog sastajanja rezervisan je za kviz Radio Genije. Imaćete priliku da tačnim odgovorom dođete do titule Radio Genije i postanete vlasnik plakete, a samim učešćem osvajate lepe nagrade.

Sastajanje vam zakazujemo u 12 časova. Opuštajuće trenutke upotpuniće Milena Milićević i Miloš Popović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво