Ustanak

Subotnje razbuđivanje uz Beograd 202!

Mnogima je subota rezervisana za odmor ali, mnogima je i danas radni dan. U kreiranju jutra, mislili smo i na jedne i na druge.
Obaveštavamo vas o svemu što može biti korisno tokom dana, pa tako izdvajamo prognozu vremena, bioprognozu, stanje na putevima i donosimo nove servisne informacije. Takođe, listamo domaću štampu i biramo zanimljive naslove.
Tu su i sportske vesti koje danas priprema Vanja Savić.

Izdvajamo i niz rubrika, među kojima je „Da si živ i zdrav" Vesne Parezanović Aleksić. Ovaj put dajemo savete kako bolje pamtiti. Bez obzira koliko godina imamo, pamćenje ume da izda, što se sve češće dešava i mladim ljudima. Razlozi su brojni: od stresa i zabrinutosti, do uticaja računara ili mobilnih telefona. Mašine često pamte umesto nas, što jeste pomoć, ali i način da sve manje koristimo mozak.

U satiričnoj rubrici „Kvaka 202", Dragutin Rokvić, između ostalog, kaže: „U Americi se javlja pokret koji tvrdi da su masovne pucnjave u kojima ljudi stradaju, samo režirane predstave protivnika slobodne prodaje oružja... Moguće je da se ovo dešava i kod nas, i da se često nalazimo usred fingiranih obračuna."

Satirične poruke je tokom života pisao i objavljivao i naš kolega Petar Lazić. Mi ih sakupljamo i emitujemo u rubrici „Perino pero" koju ćete čuti oko 8:40.

Počeo je vikend, što znači da su pred nama brojni zanimljivi koncerti. Svoj izbor za danas predstavlja Vlada Todorović u rubrici „Pazi, svira se".
Tamo gde je muzika, tu je i dobro raspoloženje. U skladu s tim ide i „Dobro jutro" Darka Kocjana sa porukama za lepši dan, kao i Vic na blic, na kraju emisije.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.
Možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Dobro jutro.

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи