Svaštara

Srećan rođendan Drugom programu Radio Beograda!

Drugi program Radio Beograda danas slavi svoj jubilarni 60. rođendan. Ovaj jubilej će tradicionalno biti upriličen dodelom nagrade „Nikola Milošević" u čuvenoj Kamenoj sali Radio Beograda. Kakva će biti atmosfera na manifestaciji saznaćete sa lica mesta, od kolege Petra Protića.
„Međunarodni Beli kros - Beograd" održava se i ove godine, 51. put po redu. Datum održavanja ove manifestacije koja okuplja veliki broj sportista je 11. februar, a lokacija Sportski centar Košutnjak. Nakon svečanog otvaranja, u 10 sati i 30 minuta, sledi trka u kategorijama: vojska i policija, pioniri, pionirke, juniori, juniorke, seniori i trka zadovoljstva. O tome danas razgovaramo sa direktorom takmičenja, Branom Radovićem.
Magnifiko, alternativni muzičar iz Slovenije, srpskog porekla, još jednom je gost Beograda. Njegov muzički opus nastajao je kroz šaroliko delovanje ovog muzičara, kako kroz delovanje na rok sceni, tako i kroz učešće u brojnim filmskim projektima. Šta će od sveg tog šarenila beogradska publika moći da čuje saznaćemo u razgovoru sa organizatorom koncerta Zoricom Čanadanović.
Psiholozi kažu da je, u toku nedelje, jedan dan osuđen na stres i nerviranje. Nekima je to ponedeljak, što je jako očekivano, dok neke „udari" sreda, jer znaju da ima još pola do vikenda, dok neke kriziraju onih poslednjih nekoliko sati petka. Ne znamo koji je dan „kolateralna šteta", u vašem slučaju, ali moramo biti spremni na njega i o tome nam, u rubrici „Da si živ i zdrav" priča koleginica Dejana Jočović.
Andrija Doder, reprezentativac Srbije u badmintonu i aktuelni državni prvak u konkurenciji muških parova, osvajač je bronzane medalje na Svetskom kupu u Sofiji 2017 za seniore. Tokom bogate karijere, osvojio je brojne međunarodne medalje u kategoriji juniora. Jedan je od najperspektivnijih srpskih takmičara, za rubriku „Mnogo smo najjači" razgovarao je sa koleginicom Vanjom Savić.
„Pazi svira se" je rubika koja vam pomaže da rešite večitu, hroničnu dilemu - gde ovog vikenda na dobru svirku? Ključne reči koje će obeležiti scenu ovog vikenda su: Sivi dom, Far, Elemental i Hrvatska. Šta tačno možete da posetite saznaćete uz pomoć kolege Vlade Todorovića. 

Voditelj: Miodrag Stošić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи