Ustanak

Novi dan uz optimizam, hitove i važne vesti.

Dočekujemo novi dan uz optimizam koji će rasplamsati vreli hitovi fantastične muzike i sveže informacije za vaš lakši korak u stvarnost.

Crtica 202 ovog jutra pokreće jednu od vrućih tema za razmišljanje. Da li su nam drugi krivi za ono što smo sami skrivili?

Minival ili - grafiti donose duhovite misli iz emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana. Najlepše biramo za pozdrav novom danu a ima ih ukupno sedam.

Za sve ljubitelje sporta pripremamo vesti sa sportskih terena. O tome - Vanja Savić.

„Kvaka" Dragutina Rokvića ovoga jutra uočava naše mane ali iz satiričnog ugla. Naš satiričar se jutros baš naoštrio da nam svojim britkim mislima oslika stvarnost koja nas okružuje. Novine pišu da ljudi koji vode zdrav život mnogo teže odolevaju porocima kad ih jednom probaju. Da li to znači da ipak treba pušiti, piti i unositi holesterol samo da bismo ojačali imunitet, rušeći ga?

Tokom emisije saznavaćete i najnovije vesti iz zemlje i sveta, servisne informacije, a prelistaćemo i dnevnu štampu.

Slušaoci nas pitaju: „Da li i za koliko zastarevaju kazne za parkiranje (doplatne karte) Parking servisa"? Odgovor saznajemo u rubrici „Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, koliki je srednji kurs dinara po NBS, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo i ovog jutra pronaći odgovore.

Glasnik 202, Marina Zec, proverava kako teku radovi na Obilaznici oko Beograda, kod isključenja za Bubanj potok na opštini Voždovac. Reč je o obilaznici na koju se čekalo 30 godina, i na tom delu obilaznice radiće se 19,5 kilometara puta. Kada će radovi biti gotovi i šta se još planira na unapređenju saobraćajne infrastrukture našeg glavnog grada?

Kraj emisije, rezervisali smo za jedan kratak Vic na blic. I to nije sve. Ima još, samo nas osluškujte...

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202 @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) a onda nam se i na taj način obratite.

Mi beležimo sve što javite. Hvala što ćete jutro početi u našem društvu.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара