Ustanak

Tokom jutra najvažnije informacije i muzika za lakše buđenje.

Probudićemo vas uz muziku koja motiviše da lakše napustite postelju ali i informacije od kojih možete imati koristi. Mi smo uvek vedri, odlično raspoloženi, i puni elana. Želimo da tu pozitivnu atmosferu iz studija prenesemo i u vaše domove. Samo nas osluškujte.

Crtica 202 i ovoga jutra komentariše našu stvarnost. Da li je danas bolje nego juče, a gore nego - sutra?

U našem društvu, saznavaćete i rezultate naših sportista i klubova na domaćim ali i međunarodnim takmičenjima, zahvaljujući Vanji Savić.

Naš slušalac Srđan nam je pisao: „U Domu zdravlja u ulici Zmaja Ognjena Vuka u Novom Sadu, aparat za rendgensko snimanje zuba je godinama u kvaru. Pacijenti nemaju nikakvo obaveštenje kada će aparat biti popravljen. Da li od vas možemo da dobijemo tu informaciju?" Odgovor ćemo čuti u rubrici „Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.

U rubrici „Mnogo smo najjači" čućemo Žarka Zečevića, našeg istaknutog sportskog radnika. O tome kako je ulazio u svet sporta, govorio je našem novinaru, Dejanu Bulajiću.

Da li ste čuli za Kineskinju koja doji majmune koje njen suprug dresira, jer se pokazalo da tako mnogo brže uče? Pitamo se šta bi radila da joj muž radi nešto drugo, recimo obučava vojnike u kasarni? Oslušnite Kvaku 202 koju priprema Dragutin Rokvić.

Glasnik 202, Milica Đilas, obilazi atraktivni plato na Trgu Slavija, svojevrsni vidikovac ka muzičkoj fontani, koji još nije ni svečano otvoren, a na njemu se već mogu videti popucale ploče. I ne samo to. Zašto majstori još nisu završili posao?

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre ali i opore misli iz emisije „Oblak u bermudama". Izabrao Darko Kocjan.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i izdvojiti nekoliko zanimljivih tekstova.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи