Ustanak

Uz hitove „za sva vremena" i akutelne informacije razbudićete se u našem društvu.

Crtica 202 ovog puta govori o izazovima sa kojima se suočavamo uvek pred vikend.

Pripremili smo dragocene savete o tome kako sačuvati dobro zdravlje uprkos varljivom vremenu.

Pratićemo i dešavanja na sportskoj sceni. O najvažnijim rezultatima sportista i klubova obavestiće vas naša novinarka mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti prenose vaše duhovite misli iz Oblaka u bermudama. Sedam novih razloga za jutarnju vedrinu pripremio je Darko Kocjan.

Tu su i aktuelne informacije ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo listati u vašem društvu.

Kako je na putevima, kako danas izgleda kursna lista, bioprognoza, sve je to, takođe, deo sadržaja koji smo pripremili.

Raspitaćemo se i o aktuelnim dešavanjima u Srbiji.

Ambasada NR Kine, Kineski centar Megatrend univerziteta i Konfucijev institut iz Novog Sada organizovaće proslavu kineske Nove godine. U programu učestvuju đaci osnovnih i srednjih škola, te studenti fakulteta koji uče kineski jezik. Kroz resitale, pesmu i igru oni će nam dočarati lepotu kineskog jezika i kulture. Detalje će nam preneti dr Katarina Zekić, direktorka Kineskog centra u Beogradu.

Naš slušalac iz Novog Beograda nam je poslao elektronsko pismo: „Jutros sam odveo svoju devojčicu od dve godine u vrtić. Ona je, kao i obično, ponela omiljenu plišanu igračku, od koje se gotovo ne odvaja. Neprijatno sam bio iznenađen kada mi je vaspitačica rekla da po naredbi sanitarne inspekcije plišane igračke deca ne mogu da se unose u vrtić. Ne mogu da verujem da tako maloj deci ne dozvoljavaju da unose igračke uz koje se osećaju sigurnije, a i sa manje stresa odlaze u vrtić. Da li za takvu odluku postoji neko detaljnije objašnjenje?" Odgovor ćemo čuti od Slađane Savić u rubrici „Slušaoci reporteri".

Glasnik 202 ovoga jutra biće Vanja Savić. Ona će nas izvestiti o brojnim sportskim programima namenjenim najmlađim Beograđanima kojima će im raspust biti zanimljiviji i sadržajniji.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo. Objavićemo.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво