Ustanak

Buđenje je lepše ako na radiju čujete važnu informaciju uz neku lepu pesmu.

Potrudićemo se i ovoga jutra da vaše buđenje bude prijatnije. Pripremili smo obilje dobre muzike protkane kratkim i efektnim informacijama od kojih možete imati samo koristi. Da hrabrije i lakše zakoračite u nove izazove dana koji je pred nama svima - to je naša obaveza koju ćemo sa zadovoljstvom ispuniti.

Crtica 202 ovog jutra govori o lepim mislima i njihovom pozitivnom uticaju na opšte stanje zdravlja.

Sportske vesti preneće informacije sa naših i svetskih borilišta. O tome saznajte sve od naše novinarke Vanje Savić.

U rubrici Kvaka 202, naš Dragutin Rokvić se bavi rezultatima do kojih su došli danski naučnici u vezi sa muško-ženskim odnosima kao i snimcima sa interneta koji privlače veliku pažnju.

Tu su i aktuelne vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i odabrati jedan zanimljiv tekst.

U Sloveniji je u toku Evropski šampionat u futsalu pa je to povod da u rubrici „Mnogo smo najjači" ugostimo selektora naše reprezantacije Gorana Ivančića sa kojim je razgovor obavila mr Biljana Šujdović.

Slušalac nam je pisao i izneo svoj problem mada se sa njim suočavamo redovno u radnjama. Naime, na rafu je jedna cena a na kasi druga. Kome potrošači mogu da se požale i ostvare svoja prava? Odgovor je pripremila Slađana Savić u rubrici „Slušaoci reporteri".

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar na trenutak ulepšati jutra. Priredio Darko Kocjan.

Glasnik 202, Ksenija Radović, najaviće Beli kros na Košutnjaku. U narednih desetak dana imamo vremena da se malo fizički pripremimo za učešće na ovoj sportskoj manifestaciji, ali kako što efikasnije da to uradimo?

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво