Ustanak

Bitne vesti i muzika u brzom ritmu - naš je recept za buđenje.

Svakog jutra budimo vas ulazeći u vaše domove kroz zaključana vrata i zatvorene prozore. Donosimo pregršt važnih informacija i mnogo dobre muzike a zauzvrat očekujemo samo da nas osluškujete. Crtica 202 ovog jutra komentariše našu stvarnost, pita se ali i odgovara šta nam je sve to potrebno, a bez čega možemo? Emitovaćemo i vesti iz sporta. Za to je zadužena mr Biljana Šujdović. Kakve su biometeorološke prilike, a kako izgleda dugoročna vremenska prognoza, pitanja su na koja ćemo spremiti odgovore.

Minival ili - grafiti uneće u vaše radio prijemnike vedre misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama" autora Darka Kocjana.

Dnevnu štampu ćemo prelistavati i izabrati jedan zanimljiv tekst.

Kakvo je vreme, a kako na putevima u Srbiji?

Slušaoci su nam pisali u vezi sa uvođenjem elektronskih recepata. Da li će biti uvedeni i za vojna lica? Odgovor je pripremila Vanja Savić a čućemo ga u rubrici „Slušaoci reporteri".

Grad Beograd i u ovoj školskoj godini nastavlja sa realizacijom besplatnih projekata u oblasti sporta od 1. do 28. februara za učenike osnovnih i srednjih škola. Sekretarijat za sport i omladinu će deliti vaučere za besplatnu školu plivanja. Detalje ćemo saznati od Nikole Rajičića, podsekretara u Sekretarijatu za sport i omladinu Grada Beograda koji će biti u ulozi našeg Glasnika 202.

Za sam kraj emisije, pripremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Beležićemo sve što nam javite, a objaviti ono što je korisno za sve koji nas slušaju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво