Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Kada bi nedelja bila zvuk, zvučala bi kao topao porodični žamor u dnevnoj sobi a kada bi bila miris, bio bi to miris komotnog nedeljnog ručka.

Zato i današnje druženje započinjemo upravo tako.

Kada smo bili mali voleli smo „Zanimljivu geografiju". Ta igra može da bude još zanimljivija ako se igramo receptima, pa tako danas putujemo u Vijetnam. Naš glumac Aleksandar Saša Gruden, nudi nam recept za egzotično jelo pod nazivom „Vijetnamske rolnice". Prilog pripremila koleginica Ksenija Radović.

Naša emisija nedeljom je nešto na šta uvek možete da računate. Skoro izvesno kao da računate digitronom. Ova korisna sprava, prva ljubav svih loših matematičara, čini se da je oduvek sa nama. Da li ste se ikada pitali kakva je njena lična karta? O digitronu nam priča koleginica Olivera Perić.

Ljudi koji su u nedelji iza nas učinili delo za primer su kragujevački saobraćajci koji su prevezli devojku na transplantaciju bubrega. Na putu između Guberevca i Beograda saobraćajci su zaustavili kola u kojim se nalazio otac koji je vozio ćerku na transplantaciju bubrega. Poziv u Kliniku se desio iznenada, u toku spremanja slave, pa je čovek bio u alkoholisanom stanju. Saobraćajci su zato devojku službenim džipom prevezli u kliniku, a operacija je uspešno završena. Prilog pripremila koleginica Milica Đilas.

U drugom satu emisije tragamo za radio-genijalcima. Maštovita pitanja su spremna, a sigurni smo da ste i vi. Svaki učesnik u kvizu dobija poklon, a ko tačno odgovori na pitanje osvaja i titulu Radio Genije, kao i plaketu!

Kroz Porodična sastajanja danas vas vode Jelena Knežević i Miodrag Stošić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво