Odmor subotom na 202 načina

Sudeći prema vremenskoj prognozi za vikend, koja ne predviđa padavine i ako optimistično verujemo da će nebo biti bez tmurnih oblaka, pred nama je sunčani vikend.

Ledene dane zameniće zraci sunca koji greju asfalt i opominju nas da odložimo duboke čizme u ormane. To je samo jedan od razloga zbog kog ne treba da propustite jutro. Drugi razlog je naš tradicionalni sastanak na talasima Radio Beograda 202 u emisiji „Odmor subotom”.
Lepo vreme je pravi trenutak da se uputite ka Bačkom Monoštoru, selu koje zbog svog prirodnog bogatstva zovu i „Amazonom Evrope". Ukoliko vam više prijaju brdoviti predeli, predlažemo vam prikladnu sportsku disciplinu - nordijsko hodanje. Vodimo vas i na Svetosavsku nedelju u Vranju, u Pirot na delikatesne peglane kobasice, a svim talentovanim poklonicima umetnosti skrenućemo pažnju na zanimljive audicije u Novom Sadu.
Srbija jeste zemlja koja je puna različitih lepota, ali čime osvaja srca ljudi iz inostranstva koji se ovde vraćaju čućemo od inženjera zvuka grupe „Prodidži” Džonatana Bartona. Tajnu svog odmora otkriće nam i Nevena Buča iz „Frajli”.
Sunčani početak vikenda provešćete sa Ksenijom Radović.
Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи