Ustanak

Jutro kojim najavljujemo vikend provešćemo uz dobru muziku i važne vesti.

Petak je mnogima najomiljeniji dan u sedmici jer najavljuje dugo očekivani vikend a i mi ćemo sa zadovoljstvom tokom emisije najaviti neke lepe priče o dobrim ljudima, slušati brižljivo odabranu muziku i prenositi vam naše sjajno raspoloženje.

Crtica 202 ovog puta govori o našim prilikama i neprilikama.
Očekujemo vaše komentare tokom emisije.

Tu su i aktuelne informacije ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo listati u vašem društvu.

Kao i svakog jutra, pratićemo dešavanja na sportskoj sceni. O tome brine naša novinarka mr Biljana Šujdović.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza, sve je to, takođe, deo emisije.

Minival ili - grafiti prenose vaše duhovite misli iz „Oblaka u bermudama”. Bira ih vaš radio prijatelj Darko Kocjan.

Stigao nam je mejl koji potpisuje slušateljka Milena Nešković iz Beograda: „Prostor u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu, umesto mališana uzurpirali su građani sa svojim kućnim ljubimcima. Tako deca nemaju mesta za boravak u prirodi. Da li nadležni imaju nameru da urede taj prostor, kako bi zelena površina ličila na dečje igralište, a ne na zapuštenu zelenu površinu?”  Odgovor ćemo čuti od Slađane Savić u rubrici „Slušaoci reporteri".

Tražeći odgovor za površinu koja će nadamo se uskoro biti privedena nameni i vraćena mališanima, obilazimo jedan uređen i veoma lep prostor.

Tamo odlazi Glasnik 202, Vanja Savić. Banjički plato kod pijace u Kokanovoj ulici na kome su nekada nelegalni prodavci iz automobila i kartonskih kutija prodavali robu razne namene, sada je pretvoren u trg koji osvetljavaju lampe na solarnu energiju. Šta se još može primetiti a što je posledica uspešne rekonstrukcije?

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo, bilo da je reč o dešavanjima u vašem kraju ili problemima u vezi sa gužvama i zastojima u saobraćaju. Dobro jutro.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво