Ustanak

Uz važne informacije i dobru muziku započnite jutro u našem društvu.

Crtica će nas podsetiti na nekadašnje nosače zvuka koji se opet vraćaju u modu.

Emitovaćemo informacije koje vam mogu pomoći da lakše počnete dan, a to podrazumeva prognozu vremena, izveštaj o stanju na putevima, nove vesti, servisne informacije i kurs dinara.

Sportske vesti ovog jutra priprema mr Biljana Šujdović, a zajedno listamo i domaću štampu i izdvajamo naslove i tekstove koji su posebno zanimljivi.

Emitujemo i „Kvaku” Dragutina Rokvića, koji posmatra našu stvarnost kroz satirične naočare. Poseta japanskog premijera bila je prilika da se ukaže na neke kulturološke razlike između nas i Japanaca. Tako se japanski turisti pitaju gde mi uopšte kupujemo, kad imamo tako malo uličnih automata. Potpuno se zaboravlja da smo mi još pre stotinu i kusur godina uvideli koliko su ove naprave nesavršene. Tako su se već sporili oko prvih automata, kod beogradskog bakalina Nikolića: Kažu jedni: ubaciš pet para, a ono izađe čokolada! U, al' je to neko čudo!... Kad na terazijskom policijskom kvartu ubaciš kamen kroz prozor, na kapiju izađe žandar.

Slušateljka iz Novog Sada nas je pitala da li može da upiše dete u prvi razred u školu po vlastitom izboru a ne po principu „teritorijalne pripadnosti". Odgovor ćemo čuti u okviru redovne rubrike „Slušaoci reporteri” a pripremila ga je Slađana Savić.
Sedam razloga za jutarnji osmeh priprema Darko Kocjan u rubrici „Dobro jutro”.

Glasnik 202, Vanja Savić, posetiće jedno od igrališta na Ceraku. Kako izgleda posle rekonstrukcije i šta kažu mališani koji se sada igraju u mnogo bezbednijem i opremljenijem igralištu?

Za kraj emisije „Vic na blic”.

I to nije sve, uvek tokom emisije saznamo nešto novo.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво