Ustanak

Razbuđivanje sjajnom muzikom i informacijama koje olakšavaju život.

U našem društvu ćete saznati sve što je korisno budeći se uz vedru muziku. Nemojte da vas oneraspoloži jutarnji mraz, jer meteorolozi najavljuju porast dnevnih temperatura narednih dana.
Detalje o prognozi vremena, stanju na putevima, servisnim i ostalim informacijama saznavaćete tokom emisije.
Crtica podstiče na razmišljanje, komentarišući našu stvarnost.
Tu su i sportske vesti gde vas, kao i uvek, obaveštavamo o novostima vezanim za domaće i inostrane klubove i pojedince. Pripremila Vanja Savić.
Bivši jugoslovenski rukometaš, Veselin Vujović, svoju ljubav prema sportu nastavio je kroz trenerski poziv. Kao igrač, osvajao je tri puta Ligu šampiona sa „Barselonom" i „Metaloplastikom". Zlatnim medaljama se okitio na Svetskom prvenstvu 1986. godine i na Olimpijskim igrama 1984. O ovim i drugim zanimljivostima iz karijere Veselina Vujovića, slušaćete u rubrici „Mnogo smo najjači" koju je pripremila naša novinarka mr Biljana Šujdović.

Kao i svakog jutra, listaćemo sa vama domaću štampu i obavestiti o kursu dinara.

U rubrici „Kvaka” Dragutin Rokvić, između ostalog, kaže: „Ako ste mislili da se kod nas mnogo pije, varate se. Po rezultatima istraživanja agencije „Ipsos", najviše piju Belgijanci. Rusi su na devetom mestu a mi tek na dvanaestom.”

Na početku trećeg sata druženja, odgovaramo na pitanja „Slušalaca reportera”. Vesna Milutinović želi da zna da li još uvek može da se ostvari pravo na povraćaj PDV-a za bebi-opremu? Ako može - do kada bi trebalo da se podnese zahtev nadležnima? Odgovor je pripremila Slađana Savić.

Naš glasnik Marina Zec, javiće se iz Prihvatilišta za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici u Beogradu, koje trenutno radi i preko predviđenog kapaciteta. U ovom prihvatilištu utočište svakog dana nalaze punoletni građani koji su ostali bez sredstava za život, ugroženog su zdravlja i često bez ličnih dokumenata. Kakva je situacija tokom januarskih hladnih dana i kako funkcioniše ovaj objekat u Kumodraškoj ulici?

Pripremili smo vam novo izdanje rubrike Darka Kocjana „Dobro jutro” kao i Vic na blic pred kraj emisije.

Buđenje je lepše uz Beograd 202.

Ako želite da nam saopštite neku važnu ili zanimljivu informaciju, kontaktirajte nas putem SMS-a na 064 0202 200 ili putem telefona u studiju 011-3249-202. Mejl adresa je program202@gmail.com a tu su i naše stranice na društvenim mrežama.

Voditeljka: Ružica Vrhovac
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи