Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Vreme praznika polako ostavljamo iza sebe.

Sada, već malo umorni od tradicionalne srpske trpeze, priželjkujemo nešto novo i egzotično, a opet ukusno. Takvo jelo svakako su lignje u vinu, a recept je sa nama podelio scenograf Stevan Aleksić. Sa njim razgovarala koleginica Ksenija Radović.
Vikendom uvek više vremena provedemo u krevetu, umemo da se razvlačimo nekad i do podneva. Sve će nam to biti prijatnije ako redovno menjamo posteljinu. Posteljina je oduvek sa nama, a da li ste nekad razmišljali o njenoj ličnoj karti? Prilog o posteljini pripremila koleginica Slađana Savić.

Humanost je obeležila i nedelju iza nas, a heroj sa kojim razgovaramo je Irena Vučković, učenica osmog razreda OŠ „Vladislav Petković DIS” iz Zablaća. Učenici ove škole su, sa nastavnicima i ostalim zaposlenima u školi, pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za lečenje školskog druga obolelog od sarkoma. Oni ovih dana na gradskom trgu u Čačku prodaju svoje umetničke radove.

Drugi sat emisije rezervisan je za kviz „Radio Genije”, koji ne zahteva previše znanja ali zato traži da budete promućurni, maštoviti i inteligentni. Svako ko se bude prijavio za učešće dobiće poklon, a onaj ko bude znao tačan odgovor na neko od posebno pripremljenih pitanja, postaće vlasnik plakete i titule Radio Genija.

Za učešće u kvizu se možete javiti našem organizatoru već od početka emisije na telefon 011 3249 202, a primamo i SMS prijave na 064 0 202 200, kao i prijave putem zvaničnih profila Dvestadvojke na društvenim mrežama.

Voditelji: Ksenija Radović i Miodrag Stošić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво