Ustanak

Ovu subotu započnite uz važne vesti i dobru muziku.

Prvo ćemo vas pozdraviti, a onda informisati o vremenu, temperaturama, bioprognozi i dugoročnoj prognozi.
Pregled sportskih vesti ovog jutra za vas je pripremila Vanja Savić.
U prilogu Dejana Grujića predstavljamo vam Zorana Petrovića - zanimljivog čoveka koji je profesionalni poziv master psihologa zamenio poslom sanjara, pevača, maštara i pripovedača.
Minival ili - grafiti iz „Oblaka u bermudama” Darka Kocjana predstavljaju odličan razlog da sebi obezbedite osmeh na licu.
U rubrici „Pazi, svira se” Vladimira Todorovića najavićemo da će večeras svoj rođendanski koncert u Beogradu održati Marčelo, dok svoj jubilarni nastup organizuje grupa Zemlja gruva, dok se u Subotici dešava memorijal u čast Gorana Nimčevića.
Na Tajlandu vlasti planiraju da pijane vozače kažnjavaju radom u bolničkoj mrtvačnici, sa idejom da će ostati strah, da i sami ne završe na tom mestu. Logiku naših vozača tumači Dragutin Rokvić u satiričnoj rubrici „Kvaka”.
Iz rubrike „Perino Pero” vam nudimo odabrane humorističke fragmente iz kultnih emisija autora Petra Lazića. Prisećamo se bisera duhovitosti iz emisija koje smo voleli, kao što su: Indeksovo radio pozorište, Crno-beli svet, Bre 202, Crna rupa...
Koliko god godina imali, verovatno ste bar jednom pali u iskušenje da jedete sneg. Istina, zna da bude zabavno, ali i štetno. Danas vam dajemo razloge zašto to ne bi trebalo da činite. „Da si živ i zdrav” pripremila je Vesna Parezanović Aleksić.

Uz servisne informacije i pregled aktuelnosti, pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи