Ustanak

Buđenje je lakše ako na omiljenom radiju čujete neku važnu informaciju a uz nju i neku lepu pesmu. Obećavamo da ćemo vam biti dobro društvo i ovoga jutra.

Crtica 202 ovoga jutra motiviše one kojima motiv nedostaje a tu je, nadohvat ruke. Nikada nije kasno da ostvarite davne želje.

Sportske vesti preneće informacije sa naših i svetskih terena. Pripremila Vanja Savić.

U rubrici Kvaka 202, Dragutin Rokvić komentariše vest da na Tajlandu vlasti planiraju da pijane vozače kažnjavaju tako što će raditi u bolničkoj mrtvačnici. Ima li to logike?

Tu su i aktuelne vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i odabrati jedan zanimljiv tekst.

Slušateljka Danica Zogović poslala nam je pitanje u vezi sa problemom koji imaju žitelji koji stanuju u blizini kulskog kanala. Nekada je taj deo kanala bio izuzetno čist, međutim, ima više od dve nedelje kako se oseća neprijatan miris, koji irirtira. Kada će i ko rešiti ovaj problem? Odgovor ćete čuti od novinarke Slađane Savić u rubrici „Slušaoci reporteri”.

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar na trenutak ulepšati jutra. Priredio Darko Kocjan, autor kultnog „Oblaka u bermudama”.

Dragan Jović, naš najbolji tekvondo trener na svetu prisetiće se prvih susreta sa sportom i životnih iskustava u rubrici „Mnogo smo najjači” koju je pripremio Dejan Bulajić.

Papirne recepte početkom ove godine u celoj Srbiji zameniće elektronski. Metod je već isproban u apotekama u deset beogradskih opština. Kako će to sve izgledati i da li se već sada očekuju problemi u funkcionisanju ovog novog sistema saznaćete od Glasnika 202, Ksenije Radović.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво