Ustanak

Ako ne želite da napustite svoj dom pre nego što saznate važne informacije i čujete vedru muziku na radiju, onda smo mi pravo društvo za vas.

Crtica 202 ovog jutra govori o željama i mogućnostima da ih ostvarimo.

U našem društvu, saznavaćete i rezultate naših sportista i klubova na domaćim ali i međunarodnim takmičenjima, zahvaljujući Vanji Savić.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i izdvojiti nekoliko zanimljivih tekstova.

U rubrici "Mnogo smo najjači" govoriće odbojkaška reprezentativka Ana Bjelica. Ona je članica ekipe koja je na proškogodišnjem Evropskom šampionatu održanom u Azerbejdžanu i Gruziji, osvojila zlatnu medalju. Zabeležila mr Biljana Šujdović.

Slušaoci reporteri pitaju: Koje to porodice u Novom Sadu imaju pravo na umanjenje računa za komunalije? Pripremila Slađana Savić.

Glasnik 202, Marina Zec, obilaziće beogradske pijace i raspitivati se o kvalitetu voća i povrća, ali i ostalih namirnica koje su izložene na tezgama. Šta kažu laboratorijske analize?

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre misli iz emisije "Oblak u bermudama". Izabrao za vas - Darko Kocjan.

Kvaka 202, autora Dragutina Rokvića ovoga jutra komentarišući stvarnost beleži krađu panela sa novog solarnog puta u Kini sa projekcijom na Srbiju.

To nije sve, uvek ima još.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

broj komentara 0 pošalji komentar