Ustanak

Dobro jutro, kako ste spavali? Ako ste se naspavali, onda oslušnite šta smo vam sve korisno, lepo i zabavno pripremili za prijatnije buđenje.

Našu javnost iznenadila su nedavno nedela neogovornih pojedinaca. Šta su nam zgrešile ptice pa ih trujemo? O tome vam, ali na svoj način, besedi Crtica 202.

Posle Crtice, slede sportske vesti. Za njih je zadužena naša novinarka mr Biljana Šujdović

Uz sjajne hitove saznavaćete i važne servisne informacije: Gde nema struje, gde je nestala voda i kada će ponovo stići? Ima li gužvi još ponegde osim na Pančevačkom mostu ili Gazeli? Kako je na Autokomandi, i kada se završavaju radovi na Brankovom mostu?

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca Oblaka u bermudama, kultne emisije Beograda 202. To je jedan od naših otklona stvarnosti koja nas pritiska svakodnevno problemima i obavezama. Priredio Darko Kocjan.

Slušalac Darko iz Beograda nam se javio i pita: „Vreme na validatoru Bus Plus-a u autobusu GSP-a Beograd, nije bilo usklađeno sa stvarnim, pokazivalo je 23:15, a ne 9:40 koliko je bilo. Kontrolorka je htela da mi naplati kaznu jer kaže da je nisam očitao. Pobunio sam se s punim pravom i stvar je izglađena ali me zanima, kome građani u ovakvim situacijama mogu da se obrate? Odgovor saznajemo u rubrici „Slušaoci reporteri" koji je pripremila Vanja Savić.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, kakva je bioprognoza, saznavaćete tokom emisije.

Prelistaćemo i domaću štampu. Čitaćemo vaše SMS poruke, i komentare pristigle putem društvenih mreža.

Počela je rekonstrukciji Malih stepenica na Kalemegdanu, čiji je autor Jelisaveta Načić, prva žena arhitekta u Srbiji. Kraj rekonstrukcije očekuje se do juna meseca ove godine. Poslednja rekonstrukcija Malih stepenica obavljena je u periodu od 2008-2009. godine, s tim da su prva dva stepenika u Pariskoj ulice tada zalivena asfaltom, što je neophodno sada dovesti u prvobitno stanje. Glasnik 202, Vanja Savić, javiće se sa lica mesta.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic. Jedan osmeh, zlata vredan, dragocen je za smeo korak u novi dan.

To ipak, nije sve. Uvek nešto tokom emisije saznamo, pa objavimo. Javite se i vi sa novostima iz svog kraja gde god nas slušali.

Za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Beležićemo sve što nam javite, a objaviti samo ono što je korisno za sve koji nas slušaju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи