Porodična sastajanja - uvek nedeljom

Dom je tamo gde je toplo, i gde znamo šifru za Internet. Nedelja je pravi dan da iskusite užitak Porodičnih sastajanja, gde vas očekuje zabava za celu porodicu.

Kućna atmosfera najlepše se „vidi'' - nosem. Miris nedeljnog ručka sam po sebi okrepljuje, a inspiraciju za kuvanje pružiće nam recept za gulaš-paprikaš koji prenosi glumica Maja Kolundžija Zoroe.

Rubrika „Lična karta" ove nedelje otkriće nam interesantne podatke o istorijatu i ulozi jednog od najlepših načina da ostavite „zapis" tapšanja po ramenu, zagrljaja ili radosnog rukovanja i ljubljenja - u pitanju su čestitke! Namena, oblika, poruka i sentimentalnih vrednosti u njima ima na pretek, a sakupila ih je naša Vanja Stamenković.

Dobra dela i dobre ljude uvek ćemo prve najradije da ističemo. Zato izdvajamo i „Lika nedelje" - šesnaestogodišnja Jovana Leposavić, mlada golmanska nada ŽFK Crvena zvezda iz Beograda. Posle izlečenja karcinoma pomaže deci oboleloj od raka, organizujući humanitarne akcije. Počela je prodajom svojih radova u dekupaž tehnici, koju je naučila baš na Institutu za onkologiju, i kupovinom paketića za male pacijente. Nastavilo se sportskim događajima, a uz podršku Udruženja "Uvek sa decom" od prodaje dresova sakupila je i 3.780 evra za "Roditeljski kutak", mesto za smeštaj roditelja iz unutrašnjosti čija su deca pacijenti Instituta za onkologiju u Beogradu. Razgovor sa sjajnom Jovanom uradila je Marina Zec.

Drugi sat emisije uvek protiče uz kviz „Radio genije" gde vas čekaju spremna pitanja i zagonetke, kao i nagrade za SVE učesnike, a onima koji odgovore tačno, darujemo plakete i titulu Radio genije.

Voditelji: Kruna Pintarić i Miloš Popović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво