Prosto k'o pasulj

Vreme praznika je vreme žurbi pa tako i grešaka. Šta da uradite ako ste ofarbali kosu na brzinu i pogrešili? Naša današnja emisija će pokušati da spase sve ono što se spasti može.

Gel za kosu nam pomaže trenutno ali dugoročno ume da ošteti kosu. Da li ste znali da možete da napravite prirodan i stoga zdrav učvršćivač kose?

Dešava nam se da ispod pazuha imamo tamne mrlje. Kako ih ukloniti bez hemije, korišćenjem samo prirodnih namirnica koje imamo u špajzu? Nekima je to težak problem ali ćemo sve danas ubediti da je rešenje prosto k'o pasulj.

Kada je zima, često prespavamo u čarapama. Neki to rade tokom čitave godine. Da li treba spavati u čarapama i šta to govori o nama?

Tokom praznika smo tradicionalno okrenuti čvrstoj i jakoj hrani, koja uz to ume da bude jako začinjena. Posledica takvog menija često je zatvor. Kako pobediti ali i kako preduprediti ovo neprijatno stanje creva saznaćete danas.

Nove godine su prošle, a jelka je ostala. Da li znate da je možete iskoristiti na načine na koje možda niste navikli? Šta sa jelkom posle praznika?

Svaki uređaj ima svoj vek trajanja koji se retko kad može produžiti. Ipak, starim uređajima možemo naći nove namene. Nudimo vam načine da dobro poznate uređaje upotrebite na alternativan način i tako uštedite.

Ovo su neke od tema kojih smo se mi setili. Ukoliko vi imate neki problem koji vas muči javite se slobodno preko društvenih mreža ili putem SMS servisa na broj 064 0 202 200. Zajedno smo pametniji!

Voditelj: Miodrag Stošić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара