Ustanak

Sve važne informacije uz prigodnu muziku i dobro raspoloženu ekipu na jednom mestu. Buđenje je lepše u našem društvu.

Crtica 202 se ovoga jutra koleba dok komentariše aktuelne događaje koji skreću pažnju našoj javnosti.

Kad se menja vreme, kako danas izgleda kursna lista, kome će biometeorološke prilike prijati a ko će osetiti tegobe, ima li negde problema u saobraćaju - pitanja su na koja ćemo pružiti odgovore tokom emisije.

Sportske vesti priprema koleginica Vanja Savić. Zajedno ćemo saznati najnovije rezultate.

Javite šta ima novo u vašem kraju i da li ima saobraćajne gužve na putu do posla. Takođe, ako ste primetili nešto zanimljivo javite nama, objavićemo.

Minival ili - grafiti, vaše su misli koje su neki od vas već bili u prilici da čuju u emisiji "Oblak u bermudama" autora Darka Kocjana.

Tu su najnovije vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Sutra od 20.30, na platou ispred opštine Zvezdara biće priređen doček srpske Nove godine. O tome ćemo popričati sa predsednikom GO Zvezdara Milošem Ignjatovićem.

U rubrici "Slušaoci reporteri" odgovorićemo na pitanje gde odložiti badnjake posle Božića. Slušalac Miroslav iz Beograda je primetio da se o tome ne vodi računa, jer se razbacani badnjaci ovih dana mogu videti svuda. Odgovor je pripremila Slađana Savić.

To nije sve, ima još... samo nas osluškujte.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво