Stošić - Štosić

Autorska emisija Miodraga Stošića koja će se baviti sagledavanjem fenomena naše stvarnosti na duhovit i zanimljiv način.

Svaka emisija će početi pregledom nedelje iza nas, jer su nedelje u poslednje vreme takve da im definitivno treba pregled. Barem onaj, opšte prakse.
Često govorimo kako je šteta što neki veliki ljudi danas nisu živi. Rubrika "Da su danas živi..." pokazaće kako bi se neke od tih ličnosti zaista provele da postanu naši savremenici.
"Muški ugao" je pokušaj da se i muškarci konačno počnu baviti onim poljima stvarnosti koja su nekako uvek tipično rezervisana za žene. Kako muškarci "teraju" modu, šta zaista misle o svadbama i koliko zaista znaju da kuvaju?
Da bismo postali komercijalnija emisija nudićemo uslugu oglašavanja svakom ko ima da preko nas proda svoj zanimljiv proizvod. Ukoliko niko živ ne bi objavio vaš mali oglas, mi hoćemo.
Emisija takođe promoviše plodne, mlade nade i stvaraoce iz polja humora i satire i svega zanimljivog pa ćemo stoga najavljivati nove knjige ili događaje iz ovih žanrova.
Da bi podstakla romantiku, taj pomalo zaboravljeni zanat, svaka emisija nudi nekoj onretoj profesiji kako da se udvara. Kako se dakle udvaraju zubari, nuklearni fizičari, obućari...
Publika je uvek naš dodatni scenarista i ko-voditelj tako da sve reakcije, predloge, pokude i želje možete slati na broj 064 0 202 200 ili na zvanične Fejsbuk i Tviter profile Radio Beograda 202.

Voditelj: Miodrag Stošić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво