Svaštara

Dve najaktuelnije vesti iz sveta sporta - Evropsko prvenstvo za rukometaše koje sutra počinje u Hrvatskoj i povratak Marine Maljković na klupu ženske košarkaške reprezentacije, biće teme u 202 povoda.

Čućete šta naši rukometaši očekuju na startu šampionata Evrope na kojem će im prvi protivnik biti selekcija domaćina i kako Marina Maljković razmišlja o novom ugovoru sa savezom. Voditelj Milovan Vukićević.
Naš glasnik Ksenija Radović će u Institutu za transfuziju proveriti kakva je situacija sa rezervama krvi. Jesu li i koliko građani dolazili prethodnih dana, s obzirom da je krv bilo moguće dati i tokom praznika?
Najavićemo tradicionalni Beogradski novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra i Hora RTS-a. Publiku očekuju najpopularnije orkestarske i horske numere uz Dečji hor RTS-a i Hor Kolibri, atraktivni solisti i maestro Bojan Suđić. Nastupiće i specijalni gost iz Rusije, slavni tenor Sergej Putilin.
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" govori Željana Radojičić Lukić, nastavnica OŠ „Milan Rakić" iz Mionice. Našla se među finalistima koji konkurišu za nagradu „Global tičer 2018", jednom od najvećih svetskih priznanja u oblasti nastave. Pokrenula je brojne projekte koji su motivisali roditelje učenika da ostanu na selu. Zabeležila Olivera Perić.
Di-džej i autor radijske emisije „Kristalizacija" Kristijan Molnar će kroz „Top potop" sa nama podeliti listu ploča koje su po njegovom mišljenju obeležile prethodnu godinu. Pripremila Ksenija Radović.
U delu emisije pod nazivom „Kvaka 202"; autor Dragutin Rokvić duhovito komentariše krađu panela sa novog solarnog puta u Kini sa projekcijom na Srbiju.
Psiholozi tvrde da čestitke nisu samo isprazni rituali bez dubljeg smisla, već izrazi poštovanja i ljubavi. Zašto su praznične poruke postale nepristojne, narušavajući lepotu praznika, tema je kojom se u „Modi 202" bavi Olivera Perić.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво