Ustanak

Razbudićemo vas tokom jutra dobrom muzikom i informacijama koje će vam omogućiti lakši i prijatniji početak dana.

Crtica 202 ovoga jutra glasno razmišlja o rasprodajama iz različitih uglova posmatranja.

Izdvojićemo za vas samo važne servisne informacije, najnovije vesti iz zemlje i sveta, izveštaj o stanju na putevima i prognozu vremena.

Sportske vesti pripremiće Vanja Savić.

Listaćemo domaću štampu i izdvojiti zanimljive naslove, a saznaćemo i novu kursnu listu.

Rubrika „Mnogo smo najjači" preneće razmišljanja Dragane Cvijić, rukometašice, sa kojom je popričala naša novinarka Vanja Savić. Dragana je rukometom počela da se bavi slučajno jer je to bio jedini sport namenjen devojkama u Obrenovcu.

U svojoj rubrici „Kvaka" Dragutin Rokvić, između ostalog zapaža: „Ko i zašto najviše pritiska penzionere, kada će pelet da poskupi i šta nas čeka na onom svetu".

Bavićemo se i pitanjima naših „Slušalaca reportera". Jedno od tih pitanja je u vezi sa problemom koji je imala slušateljka koja je u trgovini platila račun čekom. Međutim, trgovac je ček realizovao mnogo ranije nego što je to bilo dogovoreno. Ko rešava ovakve probleme? Istražila Slađana Savić.

Nismo zaboravili ni na smeh. "Dobro jutro" Darka Kocjana je tu sa različitim duhovitim mislima poznatih satiričara ali i naših slušalaca koji su nam se javljali za emisiju „Oblak u bermudama".

Glasnik 202 biće Ksenija Radović. U Velikoj sali Doma omladine Beograda završeno je postavljanje novih stolica, kupljenih od zarade „Beogradskog džez festivala'', a vrednost ukupne investicije iznosi 6,8 miliona dinara. Profit „Beogradskog džez festivala'' održanog 2016. godine uložen u kupovinu 494 stolice i saksofona za džez sekciju Muzičke škole „Stanković'' u Beogradu. U ovoj sali se više od 10 godina sedelo na montažnim stolicama. Prošle godine rekonstruisan je i plato ispred Doma omladine.

Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво