Ustanak

Tokom jutra najvažnije informacije i priče o ljudima i dešavanjima u Srbiji uz muziku koja će vam obezbediti malo lakše buđenje.

Crtica 202 pozabaviće se kao i svakog jutra aktuelnom temom.

U našem društvu, saznaćete i rezultate naših sportista i klubova na domaćim ali i međunarodnim takmičenjima, zahvaljujući novinarki Vanji Savić.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati i izdvojiti nekoliko zanimljivih naslova.

Da li pacijent ima pravo na refundaciju sredstava za operaciju katarakte u privatnoj praksi? Odgovor ćemo čuti u rubrici „Slušaoci reporteri" od Slađane Savić.

U rubrici „Mnogo smo najjači" govoriće džudista Nemanja Majdov. Prošle godine ostvario je najveći san postavši svetski prvak. Sa nama će podeliti deo euforije koja ga još uvek drži posle tog velikog trijumfa. Pripremio Dejan Bulajić.

Glasnik 202, biće Vanja Savić. Broj pacijenata sa kliničkom slikom gripa skoro je utrostručen u Beogradu u poslednjih nedelju dana, a sve je više i onih koje muče akutne respiratnorne infekcije. U Gradskom zavodu za javno zdravlje saznaćemo detalje u vezi sa prevencijom od epidemiologa Leposave Garotić Ilić.

Idejom penjanja i uspona, baviće se Dragutin Rokvić, u satiričnoj rubrici „Kvaka". Biće reči o penzioneru iz Vrnjačke Banje koji se s lakoćom penje na veštačku stenu visoku 12 metara, kao i o futurističkim planovima, po kojima u Beograd stiže hajperlup voz koji juri kroz vakuumske cevi 1000 kilometara na sat.

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre ali i opore misli iz emisije „Oblak u bermudama". Izabrao Darko Kocjan.

To nije sve, uvek ima još.

Za sam kraj emisije - Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара