Povišen ton

Početkom svake nove godine u Srbiji biva aktuelizovana tema potpune zabrane pušenja na javnim mestima, uključujući i sve ugostiteljske objekte.

Potpuna zabrana pušenja najavljivana je više puta, ali izmene tog zakona nisu ušle u skupštinsku proceduru ni 2016. ni 2017. godine. Zašto je tako, kome odgovara a kome ne odgovara ovakva situacija, kakvi su efekti zabrane pušenja do sada, da li kafana bez dima znači siguran gubitak za ugostitelje u "Povišenom tonu" razgovaramo sa Srmenom Krstev, predsednicom Republičke stručne komisije za kontrolu duvana i Zoranom Miraševićem, direktorom Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša.

Opština Medijana već nekoliko godina organizuje plivanje za Časni krst. U početku se plivalo u Nišavi, a poslednjih godina u otvorenom bazenu u Čairu. Svi koji bi da 19. januara, na praznik Bogojavljenje, zaplivaju za Časnim krstom, mogu da se prijave do četvrtka 11. januara, u Opštini Medijana. Ko i kako može da se prijavi reći će nam Nebojša Kocić, predsednik Gradske opštine Medijana u Nišu u drugom satu emisije.

Rubrikom ''Datum, vreme, mesto'' danas čestitamo rođendan Milanu Caciju Mihailoviću, pozorišnom, filmskom i TV glumcu.

Emisiju uređuje i vodi Ivana Vesić.

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи