Svaštara

Izvoz softvera iz Srbije prošle godine je nadmašio izvoz poljoprivrednih proizvoda.

Time je ovaj sektor postao jedan od najbrže rastućih u našoj privredi.
Šta je prethodilo tome, koliko je vredan izvoz IT usluga, gde smo u odnosu na Evropu i koliko o tome znaju građani, čućete u 202 povoda od Ružice Vrhovac.
Naš glasnik Petar Protić će posetiti beogradski Trg Slavija i obavestiti nas kako teku i kada će biti završeni radovi na platou gde će biti postavljen spomenik Dimitriju Tucoviću.
U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje džudista Nemanja Majdov. Prošle godine je ostvario najveći san postavši svetski prvak. Sa nama će podeliti deo euforije koja ga još uvek drži posle velikog trijumfa. Pripremio Dejan Bulajić.
Postoje mišljenja da reč praznik dolazi od imenice prazan. I zaista, kad oni prođu, prazni su nam frižideri, novčanici, prazne su gajbe... Jedino smo mi puni. Da ne kažemo punački. Ali, kako odbiti i odoleti svemu što nam je ponuđeno na trpezama tokom praznika? Da li je možda veština odbijanja nešto što treba da vežbamo? Nešto što danas zaslužuje da postane rijaliti šou? Kako bi to izgledalo, pričaće nam Miodrag Stošić u radio kolumni „Veliki bljak".
Česta kolebanja temperatura ove zime čine nas sklonijim prehladama, stomačnim virusima i infekcijama. Kako dodatno da ojačamo imunitet i šta savetuju nutricionisti, čućete od Milene Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav". 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво