Ustanak

Božićno jutro ulepšavamo bogatom „trpezom“ omiljene muzike, vedre ekipe i uz mnoštvo važnih informacija ali i zanimljivih rubrika. Hristos se rodi!

Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, dočekujemo uz mnogo lepe muzike i priče o temama koje vas zanimaju.

Pozivamo vas da uz šoljicu čaja ili kafe, možda i uz česnicu, listate sa nama domaću štampu i slušate o aktuelnostima vrednim pažnje. Tu su i nove vesti, servisne informacije, vremenska prognoza, podaci o stanju na putevima, podsećanje na kurs dinara i niz rubrika.

Sportske vesti sa najnovijim rezultatima i novostima domaćih i inostranih klubova i sportista, priprema mr Biljana Šujdović.

O aktuelnim temama iz drugačijeg ugla, slušaćete u satiričnoj rubrici „Kvaka" Dragutina Rokvića. Danas će tema biti moda u jeziku i njen uticaj na „čistunstvo" izraza i osudu ako pričamo stilom prošlogodišnje sezone. Kada smo već kod mode, u rubrici Olivere Perić, „Moda 202" na repertoaru je priča o vaspitanju.

Miodrag Stošić je svoju radio kolumnu „Veliki bljak" ustupio Novoj godini koja je poželela lično da se obrati slušaocima Dvestadvojke kratkim pismom. Kako njoj deluje doček koji smo pripremili? Da li je pomalo apsurdno što je prizivamo mesecima, a kad treba da stigne odemo da je čekamo van svoje kuće? Prija li nekom tako mladom doček uz pucnjavu petardi? Zapitala se kako bismo je tek čekali da ne želimo da dođe i otkrila šta je sve muči.

Kada smo umorni, boli nas glava ili nam opada kosa, uglavnom pomislimo na preparate iz apoteke. Ne znamo, ili zaboravljamo da su nam sredstva za rešenje pojedinih zdravstvenih problema nadohvat ruke. Šta iz kuhinje može da olakša tegobe, čućete od Milene Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav".

Ove nedelje predstavljamo vam još jednog među talentovanim i ljudima vrednim pažnje. Miljan Paunović je novinar, bloger i politički komentator koji je objavio prvu knjigu, triler „Soba tajni", sa kojim je za Ustanak razgovarao Dejan Grujić.

Da bi početak božićnog dana bio još radosniji, nasmejaćemo vas uz rubriku „Dobro jutro" Darka Kocjana i Vic na blic.

Pozivamo vas da sa nama podelite nešto što smatrate važnim ili zanimljivim - telefonom 011-3249-202, ili nam pošaljite SMS na broj 064-0202-200 (po ceni obične poruke). Tu je i mejl program202@gmail.com a tu su i društvene mreže - Tviter (@ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202)

Voditeljka: Kruna Pintarić
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи