субота, 06. јан 2018, 19:37
Prosto k'o pasulj
Praznični je vikend, a takve će uglavnom biti i teme naših saveta, da biste što lakše i brže završili obaveze, a više se posvetili uživanju i druženju sa najbližima.
Popularan način pripreme ribe za Badnji dan jeste grilovanje, pečenje ili prženje. Mnoge vrste imaju i mnogo kostiju, a podelićemo s vama načine kako da ih se što bolje rešite. Takođe, čućete savete i za uklanjanje mirisa ribe sa ruku i iz prostorija.
Uoči radosnog praznika, Božića, podsetićemo se jednog od običaja - ostavljanje novčića u česnicu, odnosno božićni kolač. Postoji li način da procenite gde se novčić tačno nalazi? Pokušaćemo zajedno to da otkrijemo!
Očekuje vas i nekoliko saveta o pravilnom sedenju pred računarom, najefikasnijem načinu usisavanja tepiha i originalnim načinima pakovanja poklona.
Voditelj: Kruna Pintarić
Коментари