Prosto k'o pasulj

Praznični je vikend, a takve će uglavnom biti i teme naših saveta, da biste što lakše i brže završili obaveze, a više se posvetili uživanju i druženju sa najbližima.

Na Badnji dan, pripremili smo savete za nekoliko tema u vezi sa običajima na ovaj dan. Svako ima svoju tajnu kuvanja ribljeg paprikaša, a iskusni te delove recepta ljubomorno čuvaju. Međutim, u konsultaciji sa nekoliko njih koji imaju bogatu „radnu biografiju" kuvanja ribljeg paprikaša, čućete nekoliko uputstava koja i sami možete tu da primenite.

Popularan način pripreme ribe za Badnji dan jeste grilovanje, pečenje ili prženje. Mnoge vrste imaju i mnogo kostiju, a podelićemo s vama načine kako da ih se što bolje rešite. Takođe, čućete savete i za uklanjanje mirisa ribe sa ruku i iz prostorija.

Uoči radosnog praznika, Božića, podsetićemo se jednog od običaja - ostavljanje novčića u česnicu, odnosno božićni kolač. Postoji li način da procenite gde se novčić tačno nalazi? Pokušaćemo zajedno to da otkrijemo!

Očekuje vas i nekoliko saveta o pravilnom sedenju pred računarom, najefikasnijem načinu usisavanja tepiha i originalnim načinima pakovanja poklona.

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво