Ustanak

Sve važne informacije na jednom mestu. Uz najbolju muziku i dobro raspoloženu ekipu, pripremićete se za prvi vikend u Novoj godini koji će oplemeniti veliki praznici, Badnji dan i Božić.

Crtica 202 će se, ovoga jutra verna tradiciji, zagledati u budućnost.

Sportske vesti priprema koleginica Vanja Savić. Ona će najaviti bogat sportski program koji nas očekuje tokom dana.
Kad se menja vreme, kako danas izgleda kursna lista, kome će biometeorološke prilike praviti zdravstvene probleme, ima li negde problema u saobraćaju - pitanja su na koja ćemo pronalaziti odgovore tokom emisije.

Javite šta ima novo u vašem kraju i da li ima saobraćajne gužve na putu do posla.

Minival ili - grafiti, vaše su misli koje smo već objavljivali u emisiji "Oblak u bermudama" autora Darka Kocjana.

Tu su najnovije vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Raspitaćemo se i o kulturnim dešavanjima u Srbiji. Danas pravoslavni hrišćani vrše pripreme za proslavu Badnjeg dana, ali i Božića, pa je to razlog i da se prisetimo nekih narodnih verovanja koja se vezuju za ove radosne dane.

U rubrici "Slušaoci reporteri" odgovorićemo na pitanje slušateljke iz Zrenjanina: Da li je zakonom dozvoljeno da kafa koju kupujemo sadrži surogate, odnosno zamene? Šta se sve uopšte dodaje toj kafi? Odgovor na ova pitanja pripremila je Slađana Savić.

Glasnik 202 biće Vanja Savić. Ona će se u svom javljanju osvrnuti na ponudu beogradskih pijaca pred Božić, kao i o tome da li ima badnjaka i po kojim cenama. Saznaćemo i zašto je važno da ribu i meso kupujemo u prodavnicama, a ne na improvizovanim tezgama.

To nije sve, ima još... samo nas osluškujte.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво