Ustanak

Novi dan koji nosi mnogo izazova počećemo dobro raspoloženi - uz muziku začinjenu korisnim informacijama.

Crtica 202 ovoga jutra glasno razmišlja o srpskom turističkom potencijalu. Zašto nas sada i svetski gigant u informisanju, CNN, preporučuje svetu kao neotkriveni turistički centar Zapadnog Balkana? Šta to znači?

Sportske vesti preneće informacije sa terena na kojima se bore naši sportisti. O tome naša novinarka Vanja Savić.

''Kvaka 202'' Dragutina Rokvića kritički posmatra našu stvarnost iz duhovitog (tro)ugla.

Minival ili - grafiti preneće duhovite misli, ali i aforizme uglednih autora kojima ćemo vam za trenutak ulepšati jutro. Priredio Darko Kocjan.

U rubrici "Mnogo smo najjači" predstaviće nam se naša reprezentativka u tekvondou, Vanja Stanković, koja nam je na Svetskom prvenstvu u tekvondou, održanom u južnokorejskom Mujuu, priredila prijatno iznenađenje osvojivši titulu šampiona planete u kategoriji takmičarki do 49 kilograma. Pripremila Vanja Savić.

Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra pronaći odgovore.

Naši "Slušaoci reporteri" iz Bora su nam pisali u vezi sa problemom koji imaju sa osvetljenjem u glavnoj ulici. Mole nas da kontaktiramo nadležne jer postavljeni "lampioni" ne osvetljavaju kolovoz, pa je nemoguće voziti bezbedno. Odgovor je od predsednika opštine Bor Aleksandra Milikića, saznala Lana Nikolić.

Tu su i aktuelne vesti na svaka tri minuta do punog sata ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 u tridesetom minutu svakog sata emisije, kao i domaća štampa koju ćemo listati umesto vas i odabrati jedan zanimljiv tekst.

Glasnik 202 biće naša saradnica Milica Đilas. Tokom predstojećih praznika biće pooštrene mere opreza u centralnim delovima prestonice. Barijere su montirane oko Knez Mihailove ulice i Trga Republike. Ima li sada razloga za brigu o bezbednosti građana?

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Uvek ima još ponešto da dodamo tokom realizovanja emisije. Budite sa nama, budite se u našem društvu.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи