Ustanak

Prvi deo praznika je završen, a uz bitne informacije i muziku za dobro raspoloženje pomoći ćemo vam da se brzo vratite uobičajenim obavezama.

Nekoliko dana između proslave Nove godine i pravoslavnog Božića uglavnom premošćavamo uz ostatke praznične trpeze, podgrejanu sarmu i mnogo lepih želja i druženja. Ipak, moramo se vratiti i dnevnoj rutini početkom, kako mnogi kažu, „najdužeg meseca u godini". U Crtici ćemo pričati o tome. Kako da nam januar bude što lepši?

Sve to zavisi i od početka dana, pa ćemo vam s razlogom ponuditi pregršt razloga za osmeh i opuštenije razbuđivanje: „Dobro jutro" u sebi nosi najbolje aforizme iz emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana. Tu je i satiričan osvrt na aktuelne teme u rubrici „Kvaka" Dragutina Rokvića - danas će se baviti tzv. šoping molovima, tuđicom koja polako postaje kulturni i društveni epicentar, a „Kvaka" postavlja tezu - zašto ne i biračko mesto u tržnom centru?

Pomoć u organizovanju dana pružićemo vam informacijama o stanju na putevima, vremenskom prognozom, servisnim i vestima iz sveta i zemlje. Tu su i najvažnije sportske informacije koje priprema mr Biljana Šujdović.

U rubrici „Slušaoci reporteri" svakog radnog dana odgovaramo na vaša pitanja, a naš novinar Vladimir Todorović ovoga puta daje odgovor na apel slušaoca iz Valjeva koji se požalio na loš kvalitet vazduha u tom gradu.

O novinama u načinima plaćanja javnog prevoza u Beogradu izveštava Glasnik 202, naša saradnica Ksenija Radović.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, to možete učiniti pozivom na broj 011-3249-202, ili na SMS - 064-0-202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202), gde takođe možete dati svoj komentar ili neku vest bitnu i za ostale slušaoce.

Voditeljka: Kruna Pintarić
Urednik emisije: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво