Super Nova Svaštara

Započnite Novu, 2018. godinu vedro i u dobrom raspoloženju uz „Ulicu otvorenog srca“ na Talasu Beograda 202.

Naš radio, kao jedan od inicijatora ove lepe i vesele manifestacije, svakog 1. januara, na bini ispred zgrade Radio Beograda, realizuje bogat muzički i zabavni program. Izložba koja se jede, mađioničari, klovnovi, Deda Mraz, nastupi brojnih izvođača, obilje iznenađenja i poklona, samo su deo onoga što vas očekuje prvog dana Nove godine. Sve vas koji niste u mogućosti da dođete, u podne očekuje direktan prenos događanja sa ove manifestacije. Pre toga, naš glasnik Dejan Grujić će vam preneti atmosferu iz najveselije i najepše ulice u Beogradu.
U prvom ovogodišnjem izdanju „Svaštare" emitujemo neke od najboljih priloga emitovanih u prethodnoj godini. U rubrici „Mnogo smo najjači" govori kajakaš Marko Tomićević. Na Svetskom prvenstvu u Račicama se okitio zlatnom medaljom sa Milenkom Zorićem na 1000 metara, u disciplini kajak dvosed. Podstrek za ovaj uspeh im je bila srebrna medalja sa Evropskog prvenstva u Bugarskoj. Pripremila Biljana Šujdović.
Prvi „Veliki bljak" u Novoj godini vam donosi upravo nju! Miodrag Stošić je svoju radio kolumnu ustupio Novoj godini koja je poželela lično da se obrati slušaocima Dvestadvojke kratkim pismom. Kako njoj deluje doček koji smo pripremili? Da li je pomalo apsurdno što je prizivamo mesecima, a kad treba da stigne odemo da je čekamo van svoje kuće? Prija li nekom tako mladom doček uz pucnjavu petardi? Zapitala se kako bismo je tek čekali da ne želimo da dođe i otkrila šta je sve muči.
Kada smo umorni, boli nas glava ili nam opada kosa, uglavnom pomislimo na preparate iz apoteke. Ne znamo, ili zaboravljamo da su nam sredstva za rešenje pojedinih zdravstvenih problema nadohvat ruke. Šta iz kuhinje može da olakša tegobe, čućete od Milene Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav".
Neka vam Nova godina bude lepša, veselija i uspešnija! Vaš Beograd 202 - radio koji se sluša i gleda! 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи