Super Nova Svaštara

Spisak želja za 2018. godinu u 202 povoda

Kraj godine je vreme kada sumiramo utiske o sebi i drugima - da li smo bili dovoljno dobri i da li su drugi ispunili naša očekivanja. Kada saberemo sve označeno sa "plus" i "minus", ponadamo se da će neko videti taj spisak naših najboljih dela i nagraditi nas. Bez obzira na to koliko godina imali, u svaku novu godinu ulazimo sa očekivanjima i željama, u nadi da Deda Mraz ipak postoji. Vaše novogodišnje želje usmerene ka srdačnom deki iz Laponije iz "202 povoda" prenosi Ružica Vrhovac.

Poslednjeg radnog dana tekuće godine, u Beogradu - uobičajene su gužve i ubrzane pripreme za predstojeće praznike. Turisti su već tu, bine na trgovima se instaliraju a kakva je celokupna atmosfera u srcu grada preneće nam sa lica mesta koleginica Vanja Savić.

Koliko su nas puta naše bake, kad god nam nije bilo dobro, terale da nešto pojedemo? Moderne studije potvrđuju da izbor hrane direktno utiče na hemiju u organizmu, na šećer u krvi i nivo hemijskih supstanci u mozgu, koje deluju na raspoloženje. Stručnjaci savetuju da primenjujete pet strategija, koje vam mogu pomoći da se bolje osećate. Rubriku "Da si živ i zdrav" pripremila koleginica Milena Milićević.

Slobodan Marović je jedan od Zvezdinih zlatnih dečaka iz Barija 1991. Danas je čovek koji se živo priseća trijumfalne karijere, ali i načina na koji je ostvario svoje mladalačke snove. Životni put ovog fudbalera pokazuje kako se nekada igrao fudbal i koji je tajni sastojak koji modernim generacijama možda nedostaje da bi bili stvarno najjači. Prilog pripremio kolega Dejan Bulajić.

Najluđi vikend u godini zahteva i odlične svirke a šta vas sve čeka saznaćete u rubrici "Pazi svira se". Koncertno zagrevanje za Novu godinu počinje u petak na Zlatiboru sa legendama domaćeg roka, dok će u Nišu nastupiti čuveni glumac, reditelj i muzičar. U Novom Sadu će publika čuti nove singlove pionira novog talasa koji spremaju album "Gde smo sad", a u Beogradu još jedno dobro poznato muzičko ime je na otvaranju najveće pivnice u Srbiji. Ko to nastupa na ovim i drugim koncertima u petak 29. decembra, priča nam kolega Vladimir Todorović.

Voditelj: Miodrag Stošić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи